Andreea Sava: Ce e interzis să mănânci noaptea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook / Andreea Sava
Facebook / Andreea Sava
Andreea Sava a scris, joi, pe blogul personal despre alimentele pe care nu trebuie să le mănânci noaptea dacă nu vrei să te îngrași.

„Bine e să mâncați cu 4 ore înainte de culcare. De la această masă până vă culcați, să beți doar apă sau ceai. Ăsta e cazul ideal”, a precizat jurnalista.

Listă cu ce să nu mâncați noaptea

1. Covrigei, biscuiți, ronțănele, chipsuri, dulciuri

Și orice altceva vă vine în minte pe temă. Pe astea nu e bine să le mâncați în general, cu atât mai puțin noaptea când vă pregătiți de mers la culcare, deci nici nu urmează o activitate intensă în care să consumați aceste calorii goale care oricum sunt nesănătoase. Excepție, din seria dulciurilor, face ciocolata neagră, cu peste 70% cacao adică.

2. Fast food

Este o mâncare grea, plină de grăsimi nesănătoase și din seria caloriilor goale, la fel cu cele enumerate la punctul 1. Deci, pe lângă argumentele de mai sus, adăugați și faptul că vă îngreunează digestia, fiind vorba, în general, de amestecuri de alimente foarte greu digerabile.

3. Fructe

Conțin multă fructoză și sunt digerate destul de greu. Din acest motiv, fructele se mănâncă în prima parte a zilei și separat de alte alimente, la distanță cam de 2 ore de orice altă masă. Sunt foarte sănătoase și nu afectează silueta cât timp sunt consumate corect și cu măsură.

Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel