"Eu sunt economist. Sunt jurnalist doar prin faptul că numai asta am profesat. După ce am terminat ASE-ul, specializarea finanțe-bănci, am lucrat la bancă, după care am plecat de acolo, după care am intrat în multinațională și am ieșit de acolo. Cert este că stilul din bancă, din multinațională este același și mi-am dat că nu este pentru mine, nu sunt genul care să urmeze pași. Știai că peste un an jumătate ajungi într-o anumită poziție și vei avea un anumit salariu, peste doi ani ajungi la un alt nivel și așa mai departe. Când am întrebat ce facem ca să fim mai creativi, să fim șefi, acolo s-au încurcat puțin răspunsurile. Fără creativitate, eu nu pot continua," a spus Andreea Sava.
Școala de televiziune
Jurnalista Antenei 3 spune că s-a specializat la o școală de televiziune, acolo unde a învățat lucruri și a întâlnit profesori cu pilde pe care și le aduce aminte și astăzi.
"Am făcut cursuri la o școală de televiziune după ce am intrat în presă. Acolo am învățat cum să citesc un prompter, am făcut cursuri de televiziune. Acolo l-am întâlnit pe profesorul Voșoș care mi-a spus despre teoria prunelor. Un rom scutură un prun, le alege pe cele mai bune, le mănâncă, iar pe celelalte micționează după care se culcă. Se trezește, după care își dă seama că nu mai erau prune în pom. Apoi din cele rămase pe jos, se apucă și le "evaluează" din nou. Spunea el că asta facem noi în zilele în care nu avem știri, doar că acum nu mai există zile slabe, cu astfel de știri," a mai spus Andreea Sava.
Vezi răspunsul complet:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video