Andreea Sava: abdomen plat obținut rapid în trei pași
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Abdomen plat
Abdomen plat
Îți dorești un abdomen plat cât mai rapid? Andreea Sava, de la Antena 3, îți oferă pe blogul personal trei ponturi pentru a ajunge la forma ideală.

1. Mișcă-te mai repede

Atunci când faci abdomene grăbește ritmul cât poți de repede. Vei angaja în mișcare mai mulți mușchi iar aceștia vor lucra mai intens. Deci și rezultatele vor apărea mai curând.

Dacă antrenamentele nu fac parte din rutina zilnică, concentrează-te puțin la toate mișcarile pe care le faci oricum în timpul unei zile și, în timpul lor, încordează mușchii, cei abdominali în cazul de față. Plus încearcă să faci mai rapid orice mișcare, de la dat cu mătura până la schimbatul lenjeriei. Absolut orice poate fi transformat într-un antrenament. 

2. Mergi drept

Menținerea unei posturi ferme nu doar că te va face să arăți mai elegant(ă) dar te va forța să angajezi mușchii abdominali și nu numai, mai pe tot parcursul zilei. N-ai să crezi dar mușchii au și ei memorie. Cu cât vei reuși să-i ții fermi și în alertă pe tot parcursul zilei, cu atât mai mult ei se vor menține fermi și în perioadele de relaxare.

3. Mănâncă după antrenament sau o sesiune de mișcare solicitantă nu înainte

Acest pont funcționează din mai multe puncte de vedere. În primul rând, după ce ai făcut mișcare, ești însetat(ă) și, din start, stomacul tău nu va mai fi la fel de gol deci vei mânca mai puțin. În al doilea rând, mișcarea mai intensă decât de obicei, fie că vorbim despre antrenament, o plimbare mai lungă în ritm alert sau curățenie mai amplă prin casă, stimulează metabolismul. Deci avantajul va fi că masa pe care o mănânci va intra în digestie fix atunci când ți se intensifică arderile deci vei depune mai puțin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel