Andreea Raicu, replică acidă la adresa Antenei 1 și a Alexandrei Dinu: Ați copiat-o de la PRO TV. Puteați să-i dați un titlu mai bun
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Raicu a avut un număr de comedie la iUmor. Replica ce l-a șocat pe Mihai Bendeac, cu aluzie la Antena 1 și Pro TV.

Vezi și: Meghan Markle a enervat-o pe Regină. Ordin clar, se cere intervenția de urgență: Renunță, a depășit linia ROȘIE!

Andreea Raicu a fost prezentă la iUmor și i-a lăsat pe toți mască, dar mai ales pe Mihai Bendeac care a fost șocat de ceea ce a putut spune vedeta. 

Andreea Raicu a fost una dintre cele mai spectaculoase apariții din ediția de miercuri, 5 mai, de la iUmor. Vedeta a întors privirile tuturor, purtând o rochie strălucitoare scurtă și tocuri înalte și subțiri, care i-au pus în valoare silueta de clepsidră și picioarele de gazelă.

Aceasta a făcut un roast de zile mari și nu i-a iertat deloc pe cei trei jurați, dar nici pe producătorii emisiunii de la Antena 1.

TVR și PRO TV, lupta cu Florin Călinescu. Ștefan Mitroi, detalii uimitoare: Nu au nicio șansă ăștia!

Andreea Raicu, gluma care l-a șocat pe Mihai Bendeac

Momentul neașteptat care i-a lăsat muți pe toți a fost cel în care fosta iubită a tenismenului Horia Tecău i-a felicitat pe producătorii emisiunii pentru faptul că au reușit să facă rost de concurenți mai buni decât la Românii au Talent, emisiunea pe care ar fi copiat-o de la PRO TV.

"Trebuie să spun lucruri drăguțe, pentru că toată viața m-am străduit să spun lucruri drăguțe despre toată lumea, așa că o să încep cu postul vostru de televiziune. Vreau să vă laud că ați adus concurenți mai buni aici decât la emisiunea pe care ați copiat-o de la PRO TV.

Și, totuși, puteați să-i dați cumva un titlu mai bun, mai aproape de adevăr: Românii NU au talent. Oricum ați văzut că au adus-o pe Alexandra Dinu în acest sezon, ceea ce înseamnă că vor și ei să facă iUmor", a spus Andreea Raicu la iUmor.

Mihai Bendeac a încercat să o sărute pe Andreea Raicu la iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost fascinați de felul în care Andreea Raicu și-a făcut numărul de comedie, iar la final, Mihai Bendeac nu s-a dezis și a îmbrățișat-o pe divă și, mai mult, a încercat să o sărute pe obraz.

Mihai Bendeac: Andreea, vreau să-ți spun, înainte de orice, că sezonul ăsta din păcate eu nu am pupat nimic.

Andreea Raicu: N-ai pupat nimic? Să vedem dacă poți să pupi în seara asta.

Mihai Bendeac: Doamne ajută! Eu îmi fac mari speranțe!

Andreea Raicu: Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că nu ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie pentru început.

Mihai Bendeac: Ești absolut superbă.

Andreea Raicu: Mulțumesc. Trebuie să fac niște respirații, niște yoga, că iar am început să spun răutăți.

Mihai Bendeac: Putem să respirăm în același timp…

Andreea Raicu: Nu cred că știi aceleași exerciții ca mine.

Mihai Bendeac: Putem să le învățăm. Avem tot restul vieții noastre la dispoziție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel