Andreea Pora: Sebastian Lăzăroiu, autor de puțoisme
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Andreea Pora îl atacă dur pe consilierul prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, după ce acesta a postat pe Facebook o imagine cu o vedetă de la Antena 3 după gratii. Prin gestul său, Lăzăroiu a demonstrat că "nu are capacitatea să gândeasca, înțeleagă și anticipeze consecințele gesturilor lui. E grav! Altfel spus, consilierul a adus un imens deserviciu instituției prezidențiale și lui Băsescu personal", spune Pora într-un editorial din Revista 22. Andreea Pora nu este la prima critică la adresa ieșirilor necontrolate ale consilierului prezidențial, Sebastian Lăzăroiu.

Prin libertatea pe care le-a conferit-o Traian Băsescu consilierilor săi, Lăzăroiu "are veleități de comentator, e mereu zbuciumat, se crede îndreptățit să nu tacă, să-și dea cu părerea, să facă glumițe... Dar dacă te mănâncă limba, te dă imaginația pe dinafară și te roade talentul creator, dacă preaplinul energiei nu te lasă să dormi pleacă, du-te, eliberează-te, scutură lanțurile. Lumea-i mare, iar politica plină de oportunități", spune Pora.

"Ce-i lipsește lui Lăzăroiu e discernământul. Măsura", continuă Pora. "Sare peste cal și în alegerea "subiectelor", și în stilistică, profită nepermis de toleranța lui Băsescu, punându-l în situații uneori imposibile. Ultima ispravă a consilierului a fost șocantă", referindu-se la postarea fotografiei cu vedeta Antenei 3 de pe pagina de Facebook a consilierului, fapt ce a dus ca Traian Băsescu, prin vocea purtătorului de cuvânt de la Cotroceni, să-și ceară scuze postului Antena 3.

Andreea Pora aduce aminte că Lăzăroiu nu este la prima abatere. Acesta a mai  "trebuit să plece de la Cotroceni tot din cauza unui astfel de derapaj-cel cu UDMR".

"Domnul Lăzăroiu suferă în ultimul timp de o “bulversare a valorilor”, de o încâlceală a minții. Încurcă mizele și țintele, greșește personajele, lăsându-se cuprins de umori. Lovit de febra comentăriței, consilierul pune la punct ziariști, dă lecții, insultă, îi ceartă pentru opiniile lor. O face, iarăși, fără discernamânt".

Și mai e ceva, registrul în care își pune în pagină aserțiunile este din zona, scuzați, « puțoismelor », mai spune Andreea Pora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel