Andreea Paul, reacție la răspunsurile lui Victor Ponta despre redevențe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Prim-vicepreședintele PNL Andreea Paul a reacționat, pentru DC NEWS, la răspunsurile premierului Victor Ponta cu privire la redevențe. 

Premierul Victor Ponta a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că noul proiect de renegociere a redevențelor intră în dezbatere publică la începutul anului 2015, fiind necesar un consens politic. Victor Ponta a precizat că ar fi fost o dovadă de iresponsabilitate să aducă proiectul în dezbatere în timpul anului electoral. Mai mult, premierul precizează că va merge în Parlament pentru a susține o idee promovată de Klaus Iohannis și susținută în programul său prezidențial. "Este vorba despre transferul către autoritățile locale a unei părți din redevențele încasate, pentru ca și comunitățile locale să beneficieze de fonduri suplimentare. Este o idee corectă, pe care am preluat-o în acest an și pe care o includem în noul proiect", a precizat Victor Ponta. 

VEZI AICI MAI MULT

Prim-vicepreședintele PNL Andreea Paul a declarat: "Asta mă bucură. Am cerut-o explicit și-n Parlamentul României". Cu toate acestea, politiciana se arată neîncrezătoare în spusele premierului și spune că-l va crede abia atunci când proiectul scris va ajunge în Parlament. "Victor Ponta promite una și face alta, ne-a dat dovadă de atâtea ori că există diferență de la cer la pământ între spusele și faptele lui. Până nu văd proiectul scris și trimis spre dezbatere parlamentară, nu-l cred. N-are nicio justitificare pentru proasta administrare din fruntea țării", a subliniat Andreea Paul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel