Andreea Panţuroiu, calificată în finala probei de triplusalt, la Mondiale
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Sportiva română Andreea Panţuroiu s-a calificat, joi, în finala probei de triplusalt, la Campionatele Mondiale de atletism de la Doha (Qatar), cu performanţa de 14,12 metri.

Panţuroiu, legitimată la CSM Bucureşti, a prins finala cu al 12-lea rezultat din calificări, ultimul. Cea mai bună performanţă a aparţinut atletei jamaicane Shanieka Ricketts, 14,42 m. Finala va avea loc sâmbătă, la ora 20:35.

În schimb, Andrei Gag a ratat calificarea în finala de la aruncarea greutăţii, terminând pe poziţia a 17-a, cu 20,50 metri. Americanul Joe Kovacs a obţinut ultimul bilet pentru finală (a 12-a performanţă), cu 20,92 m. Neozeelandezul Tomas Walsh a fost înregistrat cu cea mai bună performanţă a calificărilor, 21,92 m.

Claudia Bobocea nu a reuşit să obţină calificarea în finala probei de 1.500 m, fiind înregistrată cu cel mai slab timp din semifinale (locul 24), 4 min 18 sec 25/100.

România participă cu zece atleţi la Mondialele de la Doha, cel mai bun rezultat fiind înregistrat până acum de Alin Firfirică, locul 4 la aruncarea discului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel