Andreea Moldovan, atac la Mărțișor din Ministerul Sănătății. Mutare tip ”Bulai” de 1 Martie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ziua de 1 Martie a devenit un nou motiv de discordie între PNL și USR Plus. Andreea Moldovan, oficialul din Ministerul Sănătății, cunoscut pentru propunerile sale controversate, marchează un nou moment tip ”Bulai”. 

Secretarului de stat din ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, se pare că, mai nou, nu-i plac mărțișoarele și momentul cu puternică semnificație pentru români și, mai ales, pentru copii. Afirmațiile sale, făcute pentru Europa Liberă, au deranjat chiar și Ministerul Educației, dovadă că nu a existat o comunicare și o coordonare între cele două ministere, înainte de afirmația controversată. 

”Nu recomandăm mărțișoarele de 1 Martie”

Vezi și: Mărțișoare și flori în ȘCOLI. ANUNȚUL oficial al Ministerul Educației

Andreea Moldovan a spus ”Pandemie este și de 1 Martie. Recomandăm prudență și responsabilitate pentru că încă suntem în pandemie. Orice obiect interschimbabil, așa cum scrie și în ordinul comun al ministerului Educației și al ministerului Sănătății, poate să constituie un vector de transmitere al infecției. Preferabil este să transmită mărțișoare virtuale sau să renunțe anul acesta la acest obicei. Nu recomandăm mărțișoarele de 1 Martie în școli”. 

Andreea Moldovan, și-n spatele purtării măștii la ora de sport

Nu este prima propunere/declarație controversată a acesteia. Andreea Moldovan se află și în spatele purtării măștii de protecție la ora de sport. Tot ea era și sceptică cu privire la începerea școlilor din 8 februarie, spunând, în 10 ianuarie, "Personal am un dubiu vizavi de data de 8 februarie. (...) Peste o săptămână vom ști impactul Crăciunului și Anului nou la noi în țară.” 

Sărbătorile par, astfel, să nu fie un moment de bucurie, conform unor reprezentanți USR sau apropiați de USR. Nu mai departe de Crăciunul trecut, Iulian Bulai spunea că Iisus provine ”dintr-o familie foarte ciudată” și are ”o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel