Andreea Marin, pregătiri pentru iarnă. Rețeta pe care a luat-o de la tatăl ei
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Instagram / Andreea Marin
Foto: Instagram / Andreea Marin
Andreea Marin surprinde din nou, de data aceasta din bucătărie. 

Andreea Marin se pregătește pentru iarnă și umple cămara cu preparate după rețete din familie, scrie romaniatv.net. 

”Am de gând să încerc rețeta tatei de murături, e unică, spun sincer, sper să îmi iasă. Verdețurile pot fi mărunțite și puse la congelator, fructele pot fi deshidratate, îmi plac merele parfumate puse astfel în cămară, citricele pot fi stoarse și se face sos cu ulei de măsline și mirodenii, avem gem de caise fără zahăr pentru iarnă, ne descurcăm”, a povestit Andreea Marin pentru Click!.

Andreea Marin are propria grădină de care are grijă și de unde culege roadele. 

„Grădina e foarte darnică, dacă ai grijă de ea. Roșii, ardei, morcovi, mandarine, lămâi, cireșe, vișine, mere, caise, la anul și via cred că va rodi, fructe de pădure, verdețuri, mentă, cimbru, busuioc și alte mirodenii, o mulțime de bunătăți crescute natural, fără chimicale, ne ajută să gătim gustos și sănătos în bucătăria noastră. Unele abia se coc, altele se lasă așteptate, pentru noi e o bucurie să culegem propriile roade”, a adăugat Andreea Marin pentru aceeaşi sursă.

Andreea Marin este pasionată de design

„Am o atenție la detalii de invidiat, sunt insistentă în a găsi soluții chiar și când mi se spune că ele nu există, pentru că eu cred că… nu există nu se poate! Iubesc frumosul, armonia, curățenia, mireasma unui spațiu contează de asemenea pentru mine, lumina, bucuria de a mă simți ca acasă chiar și acolo unde lucrez și de a-i face și pe ceilalți să simtă la fel. Îmi place ideea de a călători în timp cu ajutorul obiectelor de design când amenajez un spațiu. Confortul, funcționalitatea. Dar mai cu seamă iubesc arta, frumosul făurit de mâinile omului. Chiar dacă nu sunt specialist în domeniu, știu să apreciez și să mă bucur de talentul unui artist care a creat o pictură, o sculptură, un obiect de design”, a spus Andreea Marin în revista Unica de august, scrie unica.ro.

Pentru Andreea Marin nu există „nu se poate", iar acest lucru s-a observat destul de clar din faptul că, oricâte lovituri a primit de la viață, nu s-a lăsat învinsă niciodată. Dezamăgită de multe ori, vedeta a găsit mereu puterea de a o lua de la capăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel