Andreea Marin, lovitură de grație dată de fetița ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Andreea Marin a fost pusă în dificultate de Violeta, fetița ei de doar opt anișori. Micuța a citit un basm și, după aceea, a luat-o la întrebări pe mama sa.

"Puiul meu de om, în această dimineață, cu ochișorii încă închiși și vocea somnoroasă: "Mami, am 3 ghicitori, știi să răspunzi la ele?" Promit să încerc, zâmbind pe sub mustăți, căci nici nu s-a trezit, pare că vine cu ghicitorile dintr-un vis buclucaș.

"Mami, ce e mai bun pe lume?" "Iubirea", zic. "Nu, mami, Dumnezeu!". Fără replică. " Acum, ce aleargă mai iute pe lumea asta?" Răspunsul vine tot de la ea, văzând că ezit: " Nimic nu aleargă așa de iute că gândul. " Ia te uită! Nu apuc să mă minunez, că vine lovitură de grație: "Mami, acum să te văd: ce e mai gras pe lume?" Râd cu poftă, dau un răspuns, firește nepotrivit, cer curioasă răspunsul corect, ea coboară vioaie deodată din pat, se duce la bibliotecă, ia o carte și-mi citește :"Am găsit, asta e, mami: 'Pământul să fie cel mai gras pe lumea asta, că el ne da toate bunătățile pe cari li avem!', ai înțeles, mami?" Am înțeles, să trăiți! Inspirația: "Fata săracului cea isteață", de Petre Ispirescu, din lecturile ei pentru vacanță, cu care se pare că a adormit în gând", a scris Andreea Marin pe Facebook.

VEZI ȘI: Dan Negru, dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel