Andreea Marin, la Antena 1, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Andreea Marin
Andreea Marin
Pe 20 octombrie, Antena 1 lansează cel mai nou show de umor, Antitalent, difuzat în fiecare duminică de la 21:00. Emisiunea prezentată de Dan Bittman va debuta cu o ediție specială și un invitat pe măsură, căci pe scenă va urca Andreea Marin.

„Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis și relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simți stresul unei producții TV de amploare", a declarat aceasta.

Pe 20 octombrie, telespectatorii vor avea ocazia să o vadă pe Andreea Marin în ediția premieră a show-ului Antitalent- show ce promite să pună accentul pe ironie- așa cum nu au mai văzut-o niciodată: "Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună și dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care ești și actor, intri în pielea unor personaje, așadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des. Deși mă scoate din cotidian și este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numește Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veți descoperi mulți oameni talentați care pun umărul la realizarea ei.", a adăugat vedeta.

Antitalent este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel