Andreea Marin, impresionată de o nouă melodie: “Acesta-i sufletul meu”
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Andreea Marin recunoaște că sufletul său este cucerit de o frumoasă melodie, interpretată de tânăra Alexandra Ușurelu, a cărei voce va ajunge cu timpul la tot mai mulți oameni, datorită unicității sale.

Amintind că, duminică, de Ziua Universală a Iei, spectatorii au avut ocazia, la Muzeul Țăranului Român, să o asculte într-un concert sensibil pe Alexandra Ușurelu, Andreea Marin recunoaște că noua melodie a artistei, “Acesta-i sufletul meu”, îi cucerește iar și iar sufletul.

"Alexandra este o voce în care am crezut din prima clipă, este o chimie în glasul ei care se poate simți în tot corpul, te poartă departe în tărâmuri de poveste, neatinse de griji și tristeți, te rupe de cotidian și te învață să respiri altfel... Cu pași mărunți, dar hotărâți Alexandra pășește pe scene din ce în ce mai mari și am convingerea că vocea ei va ajunge cu timpul la tot mai mulți oameni datorită unicității sale", spune Andreea Marin.

Cine este Alexandra Ușurelu

Alexandra Usurelu urcă pentru prima dată pe o scenă la vârsta de 14 ani și de-a lungul carierei sale a colaborat cu compozitorul Walter Dionisie - la piesa Pretul Corect-, cu VUNK pentru duetul “Nopțile trec (doar visele rămân)", pentru ca în iunie 2012, din dragoste pentru copii să lanseze proiectul "În dar pentru copii" prin intermediul căruia organizează și susține concerte caritabile alături de actorul Dan Bordeianu.

În toamna aceluiași an începe colaborarea cu Mariano Castro, compozitorul și pianistul argentian al trupei Narcotango, pentru ca în decembrie 2012 să lanseze primul său videoclip pentru piesa „Doi Străini”.

Din februarie 2013, Alexandra Ușurelu începe o frumoasă colaborare cu producătorul și compozitorul Bobby Stoica, iar o lună mai târziu, artista se implică în calitate de ambasador în cauza umanitară Europa FM "Nu ești singur", acesta fiind și momentul în care începe colaborarea cu proiectul Andreei Marin, Școala Mamelor, în turneul național "Din dragoste pentru femei", realizat împreună cu Avon.

În aprilie, Alexandra Usurelu este singurul new comer ce cânta la lansarea Youtube România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel