Andreea Marin, desființată de un mare actor: E peste tot…
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Andreea Marin a anunțat recent că  renunță la colaborarea cu postul public de televiziune în vederea realizării  emisiunii “Prețuiește Viața”, emisiune care a fost scoasă din grila de programe odată  cu lansarea noii grile. Față de opțiunea vedetei, actorul Mitică Popescu a declarat pentru Wowbiz că îi este frică să mai dea drumul și la aragaz să nu apară și de acolo.

Andreea Marin explica motivul pentru care a luat decizia renunțării la colaborarea cu TVR, și anume că  oamenii din echipa sa redacțională nu și-au primit nici până acum drepturile bănești pentru munca prestată la finele lui 2013. De altfel, nici ea  nu a reușit să-și încaseze  onorariul stabilit cu cei de la TVR.

În replică,  actorul Mitică Popescu, care prezintă de ani buni emisiunea “D’ale lui Mitică” la TVR 2, o contrazice pe divă, spunând că nu îi plânge acesteia de milă. “Mă mir că doamna Andreea Marin se plânge că nu și-a încasat salariu. Doamna are o colaborare foarte veche cu TVR și trebuia să știe că mai întâi sunt plătiți salariații și apoi colaboratorii. Iar chestia asta este o practică veche și se întâmplă din ’89 încoace. Dar ce să-i faci, este normal când divorțezi să vorbești urât de fostul/ fosta. E omenește, nu?! Oricum, nu o plâng eu pe dânsa. E peste tot… Mi-e frică să dau drumul aragazului că mă gândesc să nu apară și de acolo”, a declarat Mitică Popescu pentru WOWbiz.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel