Andreea Marin ar fi decis să rezilieze contractul cu TVR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

 Andreea Marin se pare că a decis rezilierea contractului cu TVR, chiar dacă   „Preţuieşte viaţa", emisiunea pe care o realiza vedeta la postul public de televiziune,  era programată să revină în grila de programe de la începutul lunii martie.

Andreea Marin a dezvăluit pentru agentiadepresamondenă.ro că a hotărât să renunţe la colaborarea cu postul naţional de televiziune. Se pare că motivele ce au stat la baza acestei decizii sunt legate de lipsa de respect cu care TVR-ul îşi tratează angajaţii.

Andreea Marin  a mărturisit că nici ea şi nici membrii echipei de la  „Preţuieşte viaţa" nu şi-au încasat salariile cuvenite. Vedeta a relatat  despre cazul unei fete din echipă care s-a operat de cancer şi care ar fi avut nevoie de banii din salariu, însă reprezentanţii TVR au refuzat să o plătească.

 "In echipa redactionala "Pretuieste Viata" exista doar oameni tineri si entuziasti, care au pus mult suflet in aceasta productie. Au lucrat fara a avea ochii pe ceas, de multe ori si zi si noapte, pentru a realiza "Pretuieste Viata". Una dintre colegele mele ( nu vreau sa dau nume pentru ca vreau sa-i respect intimitatea) a ajuns pe nepusa-masa de urgenta la spital si a intrat direct in operatie din pricina unor formatiuni tumorale. Cert este ca operatia a fost drastica si situatia deloc placuta in momentul in care, la externare, cand am vorbit cu ea sa-i aflu starea de sanatate m-a intrebat cu timiditate daca stiu cumva cand o sa fie posibil sa-si primeasca banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut. Are nevoie de bani pentru a-si plati tratamentul si pentru a se putea pune pe picioare. Aceasta situatie este pur si simplu revoltatoare; fata despre care vorbesc abia a implinit varsta de 30 de ani", a declarat Andreea Marin pentru  agentieidepresamondena.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel