Andreea Mantea, înlocuită cu Diana Rotaru. Schimbare în televiziune
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Andreea Mantea a fost înlocuită. 

Mihai Mitoșeru a dezvăluit cu cine o să formeze echipă la emisiunea "Se strigă darul!", emisiune al cărei nou sezon va începe, în curând, la Kanal D. Este vorba despre Diana Rotaru.

Mihai Mitoșeru a anunțat că, odată cu noul sezon, echipa "Se strigă darul!" a suferit unele modificări. Vedeta Kanal D va merge pe urmele celor mai frumoase nunți din România.

Tânăra originară din Republica Moldova a înlocuit-o pe Andreea Mantea. Mihai Mitoșeru și frumoasă artistă de peste Prut se vor întrece, pe viață și pe moarte, în adunatul de daruri pentru tinerii căsătoriți.

Cine e Diana Rotaru 

A debutat în mediul artistic din România ca solistă în trupa Provincialii. A lansat până în prezent patru albume muzicale: „Numai cu tine", „La vita e bella", „Chitară Maița" și „Din inima Moldovei cânt".

[citeste si]

În republica Moldova a câștigat numeroase premii – „Vocea anului", „Cea mai sexy voce radio", „Vip Fashion Artist". A jucat în filmul „Culorile", precum și în numeroase spectacole, în cadrul Teatrului Luceafărul din Chișinău. De asemenea, a prezentat și emisiuni de radio și televiziune, a fost gazdă pentru două ediții Eurovision desfășurate în Chișinău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel