Andreea Mantea câștigă dublu față de Bianca Drăgușanu!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fosta prezentatoare a emisiunii Wowbiz este pe cai mari la Kanal D! Andreea Mantea nu doar că este pe placul șefilor turci, dar a știut și cum să își negocieze salariul. 

Andreea Mantea a înlocuit-o recent pe Bianca Drăgușanu la “cârma” emisiunii „Te vreau lângă mine”. Și se pare că focoasă brunetă ar fi venit pe bani mai mulți decât Drăgușanu, deoarece este una dintre vedetele favorite ale postului de televiziune turcesc. Astfel, din toamnă, de când va începe să modereze show-ul matrimonial, Mantea va încasa nici mai mult nici mai puțin de 6.000 de euro pe lună, adică dublu, față de salariul de 3.000 de euro pe care îl avea Bianca Drăgușanu.

(oar_w460)

Potrivit Ciao.ro, actrița Paula Chirilă ar fi dat și ea probe pentru a prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”, dar Andreea Mantea a fost însă preferata celor de la Kanal D.

(oar_w460)

Bianca Drăgușanu ar fi rămas fără emisiunea matrimonială din pricina faptului că și-a expus prea repede relația cu Tristan Tate și nu a știut să o gestioneze, fapt ce i-a deranjat foarte tare pe angajatorii săi turci. Prima variantă a plecării ei de la Kanal D a fost mai întâi că vedeta și-a dat demisia și că a renunțat la postul de prezentatoare a emisiunii Te vreau lângă mine pentru a se ocupa de proiectele personale și a dedica mai mult timp fetiței pe care o are cu Victor Slav, Sofia Natalia. S-a aflat apoi că de fapt lucrurile nu au stat chiar așa și că blondina și-ar fi supărat patronii pentru că și-a expus viața personală și nu a oferit exclusivitate postului unde era angajată.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel