Andreea Esca trece în mediul online. Prima declarație a prezentatoarei PRO TV
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
După o lungă carieră în media, în care a transmis în direct, a prezentat, a luat interviuri unora dintre cei mai importanți oameni și a fost în mijlocul tuturor evenimentelor importante, Andreea Esca a dat startul unei noi provocări. 

Prezentatoarea PRO TV trece în mediul online andreeaesca.com. Site-ul găzduiește toate proiectele sale, acumulate de-a lungul carierei profesionale care va însuma 20 de ani la pupitrul Știrilor PRO TV împliniți anul acesta pe 1 decembrie. De asemenea, site-ul găzduiește un blog prin intermediul căruia telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Andreea, dincolo de ecranul televizorului.

"M-am împrietenit destul de greu cu online-ul, pentru că iubesc hârtia și scrisul cu stiloul, dar cred că un jurnalist trebuie să fie în pas cu vremurile pe care le trăiește. Însă, ce mi-a plăcut dintotdeauna la internet este viteza, iar împărtășirea instantanee a unei informații este visul oricărui om de știri. Cu andreeaesca.com voi fi în legătură directă cu telespectatorii chiar și în afara programului de la ora 19.00. Vom putea aborda subiecte dintre cele mai diverse, așadar le aștept sugestiile!", a declarat Andreea Esca, potrivit unui comunicat de presă al PRO TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel