Andreea Esca, de NERECUNOSCUT. Gestul care i-a surprins pe fani: Bă, ești NEBUNĂ? Am trăit s-o văd și p-asta!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Andreea Esca și-a păcălit urmăritorii de pe rețelele de socializare. Fotografia ei i-a scandalizat pe unii și amuzat pe alții. Ce a putut face vedeta. 

Vezi și: Florin Călinescu, făcut PRAF de o fetiță de 4 ani. Replici savuroase la Românii au Talent: Ai știut că am să vin? Zi! / Bebe ȘEF

Andreea Esca este una cele mai apreciate vedete din România și reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii. De această dată, reacțiile fanilor ei au fost destul de acide. 

Prezentatoarea știrilor PRO TV a publicat mai multe fotografii din sala de sport în care apare extrem de slabă, lucru care i-a scandalizat pe urmăritorii săi, care i-au și lăsat o mulțime de comentarii. Cu toate acestea, mulți nu au observat sau au observat prea târziu, faptul că Andreea Esca și-a editat fotografia, intenționat. 

Vedeta a dezvăluit că reușește să se subțieze evitând anumite alimente. "Nu mănânc pâine, paste sau cartofi", a spus ea.

Vezi și: Meghan și Harry ZGUDUIE Casa Regală: "Regina, un şef al MAFIEI". Experții regali, ATAC la Oprah Winfrey

Val de mesaje pentru Andreea Esca

"Un photoshop reușit pe jumătate", "Ești sefa la zuze", "Doamne, chiar îți admiram picioarele cu format de balerină...și mă miram... până m-am uitat mai atent", "Și caloriferul a fugit din calea ta", "Bă, ești nebună??", "Perfect exercițiul!", "N-am observat din prima, dar chiar și asa, eu abia mă aplec după telecomandă", "Am trăit s-o văd și p-asta!", sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor vedetei, care s-au și tăvălit de râs. 

"Doar uitandu-ma la tine am consumat deja 400 de calorii!", i-a scris și Pavel Bartoș.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel