Andreea Esca, despre regula pe care i-a impus-o PRO TV. Ce a fost obligată să facă: Le era frică! Acum m-am obișnuit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Andreea Esca
Foto: Instagram Andreea Esca
Andreea Esca a vorbit despre PRO TV. Ce regulă a trebuit să respecte.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și se află de ani de zile pe micile ecrane, la pupitrul știrilor PRO TV.

Într-un interviu recent, invitată în podcast-ul online al Amaliei Năstase, Andreea Esca a oferit detalii despre jobul său, despre plecarea de la PRO TV și despre lucrurile pe care a fost nevoită să le facă pentru locul său de muncă.

Potrivit ei, se pare că încă de la început, a fost nevoită să se acomodeze cu prezența permanentă a unui șofer - bodyguard și deși la început nu a fost deloc confortabilă cu această idee, vedeta PRO TV nu a avut ce face și a trebuit să se "supună" regulilor.

Ce i-au impus cei de la PRO TV

"Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznic că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…

Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine", a declarat Andreea Esca, în cadrul podcast-ului.

Andreea Esca, despre plecarea de la PRO TV: Am abandonat. Nu sunt atât de deschisă la risc

Andreea Esca a fost invitată în emisiunea lui Marius Manole de pe Youtube, acolo unde, printre altele, a vorbit despre plecare de la PRO TV.

Dezvăluirile celebrei prezentatoare vin după o perioadă în care mai multe vedete au plecat de la PRO TV, printre acestea numărându-se Florin Călinescu, Cove și Oana Cuzino. 

Astfel, Andreea Esca a explicat faptul că nu s-a gândit niciodată la acest lucru atât de serios, mai ales că are un contract semnat pe o perioadă nedeterminată.

Întrebată până când se gândeşte să rămână la pupitrul ştirilor, Andreea Esca a răspuns:

"Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești".

Vezi mai multe AICI: Andreea Esca, despre plecarea de la PRO TV: Am abandonat. Nu sunt atât de deschisă la risc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel