Andreea Esca, despre momentul în care CERȘEA pe stradă: Ceream un leu sau 25 de bani. Ai mei află chiar ACUM
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 28 ian 2022, 17:21
WhatsApp
Foto: Instagram Andreea Esca
Andreea Esca a făcut dezvăluiri despre viața ei. 

Pe 27 ianuarie, Cătălin Măruță a împlinit vârsta de 44 de ani, iar una dintre invitatele sale speciale a fost celebra lui colegă, Andreea Esca.

Jurnalista i-a transmis toate cele bune prezentatorului TV și i-a adus, în cadou, un bol cu faimoasa ei salată de vinete, un deliciu adorat de toți prietenii știristei.

La "un pahar de vorbă", Andreea Esca a făcut mai multe dezvăluiri și i-a povestit lui Cătălin Măruță cum le cerea bani oamenilor, pe stradă, în tinerețe.

Andreea Esca le cerea bani străinilor, pe stradă

 

G Ad:

Întrebată de Cătălin Măruță dacă s-ar putea vedea în aceeași ipostază, Andreea Esca a recunoscut că nu ar putea sta departe de telefon pentru atâtea zile. Ea a dezvăluit că le cerea bani trecătorilor, pe stradă, pentru a-și suna bunica din cabina telefonică poziționată vizavi de casa sa.

Prezentatoarea TV a povestit că odată a fost nevoită chiar să își convoace colegii de clasă la o "chetă", pentru a-și plăti factura uriașă la telefon.

"O dată am vorbit atât de mult la telefon, încât a venit nota foarte foarte mare. M-am gândit că nu o să fie bine, pe vremea aia era un alt fel de parenting, așa că am plecat prin liceu și am făcut chetă, printre colegi, ca să plătesc telefonul pe ascuns. Doar i-am luat, nu i-am dat înapoi. Ai mei află chiar acum. 

Țin minte că aveam o cabină telefonică, una albastră, vizavi de casă. Stăteam în fața ei și ceream un leu sau 25 de bani, numai ca să dau telefon. O sunam pe mamaie, eram leșinată să-i dau telefon", a  spus Andreea Esca, în emisiunea La Măruță, de pe PRO TV.

"Luam mașina și când mă întorceam o puneam perfect, să nu se vadă că am luat-o"

Printre altele, Andreea Esca a rememorat și momentul în care a luat mașina fără știrea părinților, apoi a parcat-o în același loc, pentru ca mama și tatăl ei să nu-și dea seama.

"Mama mi-a spus, cred că aveam vreo 30 și ceva de ani, i-am mărturisit că luam mașina și când mă întorceam o puneam perfect, să nu se vadă că am luat-o. Eram rebelă. Mama și tata mi-au zis că și-au dat seama, pentru că nu puneam și benzină", a mai spus Andreea Esca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro