Andreea Esca, declarație surprinzătoare despre rivala ei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Esca
Andreea Esca
Prezentatoarea Știrilor Pro TV, Andreea Esca, a vorbit pentru Libertatea de Weekend despre relația pe care o are cu rivala sa, de la Observator, Andreea Berecleanu. Deși în urmă cu mulți ani, cele două prezentatoare aveau o relație de prietenie, fiind colege de platou, astăzi, Esca și Berecleanu se află la la două televiziuni concurente, prezentând știrile în același tronson orar.

Am fost împreună multă vreme, am fost foarte puțin timp la Soti și pe urmă ea a prezentat jurnalul de la ora 5.00 pentru foarte multă vreme la PRO TV. Și am fost întotdeauna niște colege care au o relație absolut corectă din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, aveam perioada în care eram tinere și mergeam, de exemplu, la zile de naștere împreună, adică aveam și o activitate extraprofesională comună. Acum, din păcate, nu avem cum să ne mai întâlnim, dar asta nu acum, ci de multă vreme, pentru că amândouă suntem foarte ocupate și nu avem timp să mai stăm de povești și să mai facem, eu știu ,ce puteam să facem la 20 și ceva de ani. Dar în continuare cred că este o relație absolut normală între doi oameni care fac cu drag aceeași profesie.

Sincer sunt foarte preocupată de ceea ce fac eu, adica nu am timp pur și simplu să stau să mă uit ce se întâmplă în curtea vecinului și cred că întotdeauna am fost așa. Adică am încercat să mă depășesc pe mine și să fac perfect ceea ce fac. Sigur, asta nu înseamnă că nu mă interesează și că nu știu ce se întâmplă în jurul meu, dar sunt mult mai preocupată de ce am eu de făcut.”, a povestit Andreea Esca pentru Libertatea de Weekend.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel