Andreea Esca, decizie bombă: Pleacă de la The One
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Esca și-a anunțat plecarea din funcția de director editorial al revistei The One, editată de compania lui Adrian Sârbu, Mediafax. 

Andreea Esca se desparte după un deceniu de reviste The One, anunțul fiind făcut chiar de către prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Pro TV  printr-un editorial apărut în paginile numărului de august al revistei, scrie paginademedia.ro.

„După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă.", a scris prezentatoarea știrilor Pro TV într-un scurt text, în care și-a promovat și site-ul lansat recent, andreeaesca.com.

Textul Andreei Esca, în contiuare:
După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări.
Este un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie. Nimeni şi nimic nu va şterge succesele şi revoluţiile aventurii The ONE. Şi, mai ales, calitatea oamenilor care le-au făcut posibile. Sunt emoţii valoroase pentru noi proiecte.
Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă.
Bună ziua, România! Bună ziua, online!
Sunt andreeaesca.com", este ultimul editorial scris pentru The One, intitulat „My last ONE...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel