Andreea Esca, avertisment: ”Nu cădeți în capcană”. Au apărut ”interviuri” false, dar foarte bine realizate, cu prezentatoarea Știrilor PRO TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Facebook Andreea Esca
foto Facebook Andreea Esca
Andreea Esca a ajuns să fie exasperată de falsurile apărute cu ea. 

”În fiecare zi apar noi și noi `reclame` FALSE, în care este inclusă imaginea mea, fotografii sau video, realizate de escroci care folosesc Inteligența Artificială sau pur și simplu îmi alătură poza unui mesaj ireal. Am văzut chiar și așa zise `interviuri` cu mine… Și pentru că unele sunt foarte bine realizate, vă avertizez să fiți foarte atenți, pentru a nu cădea în aceste capcane… Mulțumesc și să aveți un sfârșit de săptămână cât mai plăcut!” a scris Andreea Esca pe Facebook. 

Spațiul virtual a ajuns să fie inundat de mesaje promoționale false realizate cu Inteligența Artificială. Victime sunt oamenii care sunt păcăliți, dar și personalitățile publice a căror imagine este folosită în mod înșelător. 

”Să ne ferească Dumnezeu unde am ajuns cu aceste rețele”, ”A apărut și cu președintele României!”, ”La fel și Mugur Isărescu și mulți alții”, La fel și Mugur Isărescu și mulți alții”, ”Am raportat câteva! Egal cu 0 la câte sunt!”, ”Am raportat și eu câteva pe Youtube, una era chiar cu tine”, ”Au apărut și cu alte persoane, AI este folosită în mod greșit ca și democrația” au fost doar o parte din reacții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel