Andreea Esca, adevărul despre viitorul ei la pupitrul Știrilor Pro TV
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andreea Esca, una dintre cele mai emblematice figuri ale trustului Pro, infirmă zvonurile potrivit cărora ar urma să fie concediată, pentru simplul fapt că ar fi „cel mai important om al lui Adrian Sârbu“.

"Este o bârfă care a apărut de vreo două-trei zile, pornită de la cu totul altceva. N-are nicio legătură cu adevărul. Nu știu cine are interes să facă glume nesărate, deci nu știu ce să spun mai mult.

Oamenii aceștia (noii șefi - n.r.) sunt foarte în regulă, foarte, foarte OK, deci nu are nicio legătură cu adevărul. Am contract pe termen nedeterminat, deci nu se pune problema, chiar nu se pune absolut deloc, ce să spun... Sunt tot felul de oameni care n-au treabă și inventează și ei lucruri, nu stiu ce să spun, că nu mă pricep", a declarat Andreea Esca, citată de ziarulring.ro.

Zvonul potrivit căruia Andreea Esca ar urma să fie concediată de la Pro TV a pornit de la regizorul Ion Cărmăzan: "Acum am înțeles că o dă afară pe Andreea Esca pentru că e ultimul «bastion» al lui Sârbu. Mi se pare absolut jenant. De ce? Doar pentru că ai ceva cu Sârbu?!", a afirmat Cărmăzan.

Ce spune Andreea Esca despre celebra ei coafură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel