Andreea Crețulescu, enervată de Seidler: Sunt o pesedistă împuțită
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: captură România TV
Foto: captură România TV
Realizatoarea TV Andreea Crețulescu a fost enervată în această seară, în direct, de către deputatul USR Cristian Seidler.

Au fost discuții aprinse în această seară între Cristian Seidler și Andreea Crețulescu, în direct la România TV. Totul a pornit de la o polemică privind banii spitalelor. 

Cristian Seidler: Aveți opțiunea ca, dacă nu vă place ceea ce vă spun, să nu mă mai chemați în emisiune. Dar vă rog mult să nu mai manipulați...

Andreea Crețulescu: Cred că aroganța asta nu își are rostul într-un dialog pe care nu îl aveți numai cu mine, îl aveți cu cei care vă privesc în seara aceasta.

Cristian Seidler: Ba da, îl am cu dumneavoastră, pentru că dumneavoastră prezentați sferturi de adevăr, spuneți informații, dar pe altele le omiteți...

(...)

Cristian Seidler: Adevărul trebuie spus în integralitate și asta deranjează pentru că nu confirmă propaganda PSD-istă, și o să vă spun pe față, pe care o practicați de ani de zile la România TV. 

Andreea Crețulescu: Domnule Romașcanu, puneți-mă pe statul dvs. de plată. Nu propagandă pentru copii. Sunt o PSD-istă împuțită, cum spune domnul Seidler. 

În cadrul emisiunii a intervenit și realizatorul Victor Ciutacu. 

Victor Ciutacu: Au ajuns să ne certe propagandiștii la noi pe post că facem propagandă. Mergem înainte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel