Urmărește emisiunea live
Andreea Chiţu, argint pentru România la judo, la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Andreea Chiţu, argint pentru România la judo. foto: @CSASTEAUA - FB
Andreea Chiţu, argint pentru România la judo. foto: @CSASTEAUA - FB
Delegația României și-a trecut sâmbătă după-amiază, 19 octombrie 2019, o nouă medalie la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, prin  Andreea Chiţu.

Judoka Andreea Chiţu a obţinut sâmbătă după-amiază o nouă medalie pentru România, argint la categoria 57 kg, la Jocurile Mondiale Militare care se desfăşoară la Wuhan (China), informează un comunicat al CSA Steaua, clubul la care este legitimată sportiva.

Delegaţia României şi-a trecut în cont sâmbătă după-amiază o nouă medalie la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan. Judoka Andreea Chiţu a reuşit să cucerească medalia de argint la categoria 57 de kilograme. Sportiva de la clubul Steaua Bucureşti a fost învinsă în finală de judoka din Brazilia, Rafaela Silva, se arată în comunicat.

Chiţu a trecut de următoarele adversare în drumul său spre medalia de argint: optimi - Johanna Mueller (Germania); sferturi - Rosmelyn Rodriguez (Venezuela); semifinale - Anna Borowska (Polonia).

Aşa cum se ştie, în cursul dimineţii, Ana Maria Popescu adusese prima medalie pentru România la ediţia a 7-a a Jocurilor Mondiale Militare, obţinând argintul la spadă individual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel