Data actualizării:
Data publicării:

Andreea Berecleanu, mărturisiri dureroase despre pierderea tatălui: "Mama își legase o eșarfă de încheietura mâinii lui, pentru a nu ațipi..."

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu
Sursa foto: Facebook Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu a vobit despre pierderea dureroasă a tatălui ei.

"Tata a plecat prea devreme, deși avea 78 de ani. A fost extrem de dureros și surprinzător, într-un fel, pentru noi. Nu părea atât de bolnav. A făcut un AVC, au urmat trei luni de încercare de a-l salva, a stat în spital în această perioadă. Au fost momente grele. Nu a rezistat. Mama i-a fost alături în tot acest timp, nu s-a dezlipit de el, la propriu. A stat lângă patul lui, de cele mai multe ori, pe un scaun. Noaptea, avea un pat alături și se mai odihnea. Când stătea pe scaun, își legase o eșarfă de încheietura mâinii lui, pentru a nu ațipi.

"Tata întorcea priviri pe stradă mai ceva ca o femeie"

Tata a fost un bărbat-spectacol, plin de temperament, efervescență, o personalitate dinamică, păstrându-și eleganța clasică. Tata întorcea priviri pe stradă mai ceva ca o femeie, doar că nu s-a folosit de acest farmec masculin, așa cum se întâmplă de obicei în cazul bărbaților frumoși. Iubea familia.Toată copilăria mea a ținut să ne fim aproape mereu. Frați, veri, mătuși, părinți, bunici, unchi, nu exista niciun eveniment sau weekend fără aceste întâlniri. Aceste amintiri au contribuit la felul în care mi-am crescut și eu copiii.

Eva și Petru au fost extrem de atașați de tata. Eva are fotografia lui pe ecranul telefonului și ochii lui replicați sub formă de tatuaj permanent pe braț. Noi toți știm că ne veghează de Sus. Amprenta lui a rămas în sufletele noastre pentru totdeauna", a povestit Andreea Berecleanu pentru viva.ro.

Bunicii, amprentă importantă în viața Andreei Berecleanu

"Toți cei patru bunici, pe care am avut șansa să-i cunosc bine, fiind longevivi, ba chiar și străbunicii, au lăsat ceva în urmă. Fiecare în parte mi-a influențat existența prin povești de viață, experiențe, istorii ale familiilor, m-au educat. Și cu fiecare bunic în parte amintirile sunt diferite, la fel și discuțiile avute.

Din cei patru, bunica maternă a fost cea care a dublat-o pe mama în creșterea mea. Ea a fost cea mai prezentă în copilăria și adolescența mea. Așa încât, îi datorez multe. Cu ea mergeam vara în excursii în toată țara și mă făcea să înțeleg multe. Bunica mea iubea mult natura, sportul, copiii. Amintirea ei va fi mereu prezentă în memoria mea, așa cum s-a întâmplat și cu toți cei care nu mai sunt, rude apropiate, bunici, mătuși, unchi, fiecare în parte a avut un cuvânt de spus în formarea mea ca adult. Le sunt recunoscătoare", a mai povestit prezentatoarea tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel