Data actualizării:
Data publicării:

Andreea Bănică i-a aplicat o corecție propriului tată care avea probleme cu alcoolul

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Andreea Bănică
foto: Facebook, Andreea Bănică
Printre lacrimi, Andreea Bănică povestește cum a băgat spaima în propriul tată, după ce venise beat acasă și ar fi vrut să le bată pe cele două femei din viața sa.

În cadrul emisiunii „În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Andreea Bănică, artista care a făcut un hotel în Eforie Nord și despre care spune că e o afacere de familie pentru care a tras din greu, a fost surprinsă în lacrimi de camerele de filmat după ce a povestit un episod foarte trist din copilăria sa.

Tatăl nu era figura paternă favorită, astfel că propriul tată stârnea frică și groaza în propria fiică prin mirosul de alcool ce-i anunța venirea acasă, după cum spune Andreea Bănică.

„Aveam momente când știam că vine tata de undeva și vine băut și nu trebuie să am cheia în ușă, că nu putea să deschidă și, apoi, se enerva, îi săreau nervii și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească.

Ne știa tot blocul, toată Eforia, știa și că eu sunt o mică artistă în devenire, dar știau că nici nu e atât de roz în familia mea. Rușinea aia mă marchează și astăzi. Sunt o persoană foarte rușinoasă. Știam că lucrurile astea se întâmplă din acuza consumului de alcool”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

Și-a băgat tatăl sub masă, dar nu în sensul la care s-ar aștepta toată lumea

Deși nu putea intui cu adevărat personalitatea propriului tată, Andreea Bănică spune că nu avea de unde să știe dacă tatăl ei se confrunta cu sinele pentru a ieși din cercul vicios al băuturii. Cu toate acestea, un moment critic a fost dat de împingerea propriului tată pe care l-a băgat chiar sub masă. Ba mai mult, Andreea mai spune că, în urma „corecției” pe care a aplicat-o propriului părinte, figura paternă nu a mai îndrăznit să ridice mâna la ea, dar nici la mama ei.

„Presiunea a fost mare pentru toată familia, inclusiv pentru el. Probabil că el se lupta cu el însuși. Avea momente lucide când spunea că regretă, că îi pare rău. Când am ajuns la vârsta de 18 ani, a venit pus pe scandal și l-am îmbrâncit. Nu am mai putut, am adunat atât de multe supărări în mine, încât i-am dat un brânci. Probabil, din cauza consumului de alcool foarte mare, s-a dezechilibrat și a căzut sub masă.

M-am speriat în acel moment, dar, atunci, parcă a ieșit ceva din mine. I-am spus: „De azi înainte, n-o să mă mai poți bate nici pe mine, nici pe mama, niciodată”. Cred că în momentul acela a avut un șoc. Nu a mai făcut nimic, cred că s-a trezit dintr-odată, a plecat în dormitor, iar a doua zi i-a spus mamei „Fata ta mi-a dat un brânci și am căzut sub masă”, dar mai departe nu mai știu ce i-a spus mamei. A fost ultimul scandal, ultima bătaie pe care am luat-o”, a dezvăluit Andreea Bănică, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel