Data publicării:

Andreea Bălan și diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea: "Sufletul este cel care contează"

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andreea Balan
Sursa foto: Facebook Andreea Balan
Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o are cu Victor Cornea, dar și despre diferența de vârstă dintre ei.

"Am simțit încă de la primele conversații că este o magie aparte între noi și de aceea am reușit să facem abstracție de statutul fiecăruia și să ne purtăm ca doi oameni normali, fără să ne ascundem. Totodată, Victor își desfășoară activitatea pe plan internațional, iar eu ador să călătoresc și să îl susțin cu toată energia, ca el să performeze cât mai bine", a spus Andreea Bălan pentru viva.ro.

"Fetițele mele l-au îndrăgit din prima clipă"

"Atât familia mea, cunoscuții, cât și fanii mei își doreau ca, la un moment dat, să întâlnesc pe cineva care să mă împlinească profund și să mă iubească sincer. Victor, fiind foarte cald, natural și autentic, a fost plăcut iremediabil de toți cei care l-au cunoscut, iar fetițele mele l-au îndrăgit din prima clipă și adoră să se joace împreună", a mai spus artista.

"Sufletul este cel care contează"

"Vârsta reprezintă doar suma călătoriilor noastre în jurul soarelui. În schimb, sufletul este cel care contează cu adevărat, iar eu, în spatele imaginii mele, am un suflet de copil. Eu cred că arăt cu 10 ani mai tânără și am o energie de viață fantastică. Sunt veselă, pozitivă, plină de viață, iar acestea sunt ingrediente care bat orice diferență de vârstă și așa o să fiu și la 100 de ani. Și mai cred că, în alte țări, nu se pune accent atât de mult pe diferența de vârstă într-o poveste de dragoste", a mărturisit Andreea Bălan.

Cum l-a cunoscut pe Victor Cornea

"Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo două minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1,5 milioane de vizualizări. El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram, că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj "Felicitări, Andreea! Ești genială". Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ce frumoasă sunt, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj i-am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, spunea Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Vezi și: Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un fiu de 10 ani: "Nu am ascuns niciodată copilul"

Andreea Bălan spune că fetițele "nu îi simt lipsa" tatălui lor, George Burcea: "Victor a adus echilibrul unei adevărate familii"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel