Andreea Bălan, momente emoționante: Mama, cu lacrimi în ochi, mi-a spus că mă iubeşte. Mi-a trecut prin faţa ochilor toată viaţa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Andreea Bălan a transmis un mesaj emoționant, în care a povestit cum a decurs ziua cununiei sale religioase cu George Burcea. Vedeta a vorbit despre emoțiile care au încercat-o.

"Duminică, în ziua nunţii am lăcrimat încontinuu. Mama, cu lacrimi în ochi mi-a spus că mă iubeşte şi că e mândră de mine şi de tot ce am realizat. Bunica a plâns toată slujba şi mi-a spus că e cea mai fericită deoarece am făcut taina cununiei. Naşii noştrii minunaţi ne-au susţinut şi încurajat la fiecare pas.

În biserică nu mă puteam stăpânii din plâns deoarece mi-a trecut prin faţa ochilor toată viaţa şi toate greutatie care m-au adus azi aici. M-am simţit că o Cenuşăreasă care şi-a găsit prinţul şi fericirea. Nu mi-a fost uşor deloc în toţi aceşti ani, dar am ştiut că într-o zi voi avea doi copii minunaţi, un soţ iubitor şi oameni care să îmi fie alături la bine şi la greu.

Noua mea piesă, ÎNGER PĂZITOR, noua mea piesă, spune povestea mea, povestea noastră, dar şi povestea voastră. E despre curaj, iubire, puterea de a merge mai departe orice ar fi şi de a fi alături de persoana iubită la bine şi la greu", a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel