Andreea Bălan, divorț. Vedeta, scoasă din sărite de o fană: Nu ne tragem de șireturi. Mi se pare lipsă de bun-simț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Andreea Bălan i-a dat replica unei fane, după un comentariu deranjant, în contextul divorțului de soțul ei, George Burcea.

Totul a pornit de la postarea Andreei Bălan care, în ultimele zile, a fost asaltată cu întrebări, după ce a confirmat despărțirea de soțul ei, George Burcea.

"People with purpose, goals and vision, have no time for drama. They invest their energy in creativity and focus on living a positive life. #quotes #life" (Oamenii cu un scop, obiective și viziune nu au timp pentru drame. Ei își investesc energia în creativitate și se concentrează pe trăirea unei vieți pozitive. #citate#viață), a scris artista pe Facebook.

 Iar de aici până la un schimb de replici a fost un singur pas.

 "Mi se pare lipsă de bun-simţ"

"De asta de o săptămână postezi numai dramă, că nu mai înţelege nimeni nimic? Dacă ai ceva de spus, zi public, dacă nu vrei să declari nimic, nu înţeleg rostul postarilor ăstora", a scris o fană.

Răspunsul din partea Andreei Bălan nu a întârziat să apară.

"Nu e dramă, e un shooting fashion pe care l-am făcut în ianuarie şi postez life quotes deoarece nu datorez nimănui declaraţii care pot afecta copiii mei în viitor. Nu ne tragem de şireturi ca să îţi scriu cum e viaţa mea privată. Mi se pare lipsă de bun-simţ să îmi tot cereţi asta. În presă oricum scrie adevărul, eu nu am nimic de declarat", a scris artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel