Andra şi Smiley au lansat 'Doar vina ta' - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Andra şi Smiley au lansat 'Doar vina ta' - Video
Andra şi Smiley au lansat 'Doar vina ta' - Video
Andra şi Smiley au lansat, joi, prima lor melodie împreună, 'Doar vina ta', o coproducţie Andra Records şi Hahaha Production.

'Este o piesă pe care am compus-o cu dedicaţie pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi şi iată că momentul acesta mult aşteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie şi proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp 'Românii au talent', am lucrat împreună la 'Vocea României' şi la alte producţii şi tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră şi iată că acum apare 'Doar vina ta' care sperăm să cucerească', a declarat Smiley.

'Doar vina ta' este povestea perfectă de dragoste, cu început jucăuş şi neaşteptat, parcurs colorat în nuanţe senzuale şi pecetluire inevitabilă ca familie, a afirmat Andra.

Video

'E despre dragoste şi fericire. Despre o dragoste pură, despre persoana cu care te simţi complet atât dimineaţa la cafea, cât şi seara când ajungeţi acasă şi vă uitaţi la film. Este despre momentul acela în care realizezi că îţi doreşti mai mult de-o viaţă cu omul de lângă tine. Când am înregistrat-o am plâns, nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. 'Doar vina ta' este o melodie pe care o vei simţi şi asculta şi tu cu nodul în gât şi lacrimi în ochi', mărturiseşte Andra. Versurile şi muzica piesei sunt semnate de Smiley şi Şerban Cazan.

Melodia, lansată pe Youtube, beneficiază şi de un clip. În rolurile principale sunt actorii Ştefan Iancu şi Daria Pentelie, regia este semnată de Iulian Moga, după un scenariu scris de Ramon Laurenţiu Militaru. Producţia este semnată de Hahaha Video Production.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel