Andra, despre relația cu soțul ei, Cătălin Măruță, și gelozia: Nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar fi flirta cu el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Andra
Sursa foto: Facebook Andra
Andra a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Măruță. Gelozia este nelipsită din căsnicia lor.

"Eu cred în asta (n.r. în fidelitatea absolută). În viața unui om, pe de altă parte, dacă vorbim despre relații de zeci de ani, sigur sunt și momente de slăbiciune, de singurătate, de rătăcire, dar nu cred că ele duc neapărat la infidelitate. Dacă spui ce simți, dacă ceri ajutor de la un psiholog, de exemplu, sau de la o persoană apropiată, cred că poți să depășești aceste momente fără să trădezi", a spus Andra pentru viva.ro.

"Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el. Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez", a mai spus artista.

"Suntem soț și soție, nu detectivi particulari"

"Fiecare are telefonul lui, nu ne căutăm mesaje. Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele, de multe ori iau telefonul lui pentru că am nevoie și i-am dat lui David telefonul meu să se joace sau să sune un coleg, dar nu pentru a verifica. Și invers este valabil. Cătălin poate lua telefonul meu să facă o poză sau să sune, dar nu facem investigații, pentru că avem încredere unul în altul. Suntem soț și soție, nu detectivi particulari", a spus Andra.

Andra i-ar ierta orice lui Cătălin Măruță

Andra recunoștea recent, în cadrul unei emisiuni radio, faptul că i-ar putea ierta orice soțului ei. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, treci peste micile greșeli pe care le-ar putea face, la un moment dat, mărturisește Andra.

"Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, a declarat Andra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel