Andra, despre relația cu Cătălin Măruță. De ce nu îi mai face cadouri și unde fac terapie/ video
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursă foto: Captură Podcast DA BRAVO!, Andra
Sursă foto: Captură Podcast DA BRAVO!, Andra
Andra a fost invitată la podcastul „Da Bravo!” unde a vorbit despre relația cu Cătălin Măruță, despre terapia de cuplu și motivul pentru care nu îi mai face cadouri soțului ei. 

Andra a dezvăluit că, în preajma vârstei de 37 de ani, simte nevoia să primească mai multă atenție din partea soțului ei.

„Asta mi se întâmplă acum, împlinesc 37 de ani și acum simt nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin, lucru pe care l-am discutat cu el. Ne-am așezat la masă și i-am spus: „A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție că așa simt acum, nu știu de ce, nu știu dacă e specifică vârstei sau maturizării. Simt nevoia de mai multă atenție din partea ta, simt nevoia ca atunci când intri în casă, primul lucru, să te uiți la mine. Nu știu dacă din egoism fac asta. Vreau ca atunci când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta.” Nu să-mi spună toată ziua „te iubesc”, îmi place, dar prefer genul ăsta de iubire, ca din filme, să văd că mă iubește din privirea lui.

Eu am fost tot timpul omul din această relație care a dat de la început mai mult. Cătălin e un om mai introvertit, deși nu pare. El a fost omul mai introvertit din relație.

De la început am avut răbdarea asta să ne luăm unul după altul, eu să preiau de la el niște lucruri, el de la mine. Știu că un om vine cu un bagaj de acasă, de la părinții lui și e învățat într-un anumit fel. Dacă părinții lui sunt mai rușinoși, eu vin dintr-o familie în care ne arătăm iubirea peste tot, lucruri pe care Cătălin le-a înțeles ușor, ușor. Și i-am zis: „Așa cum eu iau de la tine unele lucruri, să știi că nu mă sufoci, să nu-ți fie teamă. Nu e mult. Eu vin dintr-o familie în care ne place să ne spunem lucruri.”, a spus Andra. 

Andra a mărturisit că nu fost niciodată la un specialist pentru terapie de cuplu, deoarece la ei terapia înseamnă discuții cu un părinte duhovnic.

„La noi terapia e diferită pentru că noi avem un părinte duhovnic, părintele Cristian, și pentru noi asta e terapia sufletească care ne vindecă și ne rezolvă problemele. Avem și noi discuții și probleme. El este cel care n-a botezat și copiii, și pentru noi, acest om e o energie extraordinară.

Mergem ne spovedim, e o atmosfera extraordinară. Sunt momente în care există tensiuni între mine și Cătălin și când e așa, îl invit pe părinte la noi, să stăm la o poveste. Spun tot ce simt, plâng, mă descarc și Cătălin e de față, în primă fază, iar apoi discutăm separat. Eu oricum spun tot, la el e problema, el nu se deschide atât de mult. Fiind cu părintele, în care el are încredere totală, pot să spun lucrurile astea și față de el. Se întâmplă niște lucruri după aceste discuții, știe cum să ne asculte și ce să ne spună, încât se întâmplă minuni. Pentru noi asta e cea mai bună terapie.”, a mai spus Andra. 

Artista a mai spus că nu îi mai face cadouri soțului ei deoarece nu știe să le primească. 

„Nu-i mai cumpăr cadouri deloc. Nu știe să primească cadouri. Știu că e vina lui. Nu-i mai cumpăr cadouri, haine și altele pentru că  i-am cumpărat la un moment dat niște ochelari cu bluetooth. M-am dat peste cap pentru că nu apăruseră, erau doar câteva perechi, am sunat la niște prieteni să-mi facă rost. Nu i-a purtat niciodată. I-am zis: „Măcar o dată de dragul meu.”. Încă îi am, dar îi port eu.”, a spus Andra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel