Andi Moisescu explică ce se va întâmpla cu PRO Tv fără Adrian Sârbu
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Andi Moisescu
Andi Moisescu

Andi Moisescu a participat joi seara la "Serile FJSC", unde a fost întrebat cum va evolua PRO Tv după plecarea lui Adrian Sârbu.

"Cariera ta a fost influențată de Adrian Sârbu? Ce se schimbă în PRO Tv după plecarea lui?", a fost întrebat Andi Moisescu de către unul dintre studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

"Nu se schimbă nimic, pentru că PRO Tv deja e o structură care funcționează singură. Adrian Sârbu deja era în CME, el era deasupra noastră. Deci din punctul ăsta de vedere nu cred că veți vedea nicio schimbare. A rămas acționar la CME, dar nu mai are funcția din conducerea PRO Tv. Oricum nu mai avea timp să se implice. Dar este în continuare la Mediafax și Gândul. Nu e niciun motiv de îngrijorare. Totul va merge în continuare la fel.

Să nu mă faceți de râs!

Asta ne-a și transmis când a predat ștafeta: să nu îl facem de râs. PRO Tv merge mai departe. «Românii au talent» merge în continuare. Atât pentru mine, cât și pentru cei din trust pe care îi vedeți, Adrian Sârbu a fost un model de la care am avut foarte multe de învățat. Acolo a fost una dintre cele mai bune școli de comunicare", a venit răspunsul juratului de la "Românii au talent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel