Andi Cristea și Gabriel Zetea la DC Votez. Cum se va schimba Maramureș / Provocările inteligenței artificiale - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Andi Cristea și Gabriel Zetea
Andi Cristea și Gabriel Zetea
Andi Cristea, candidat pentru Parlamentul European din partea PSD, și Gabriel Zetea, candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, vin la DC Votez.

Joi, 23 mai 2024, începând cu ora 11:00, Andi Cristea și Gabriel Zetea sunt invitați la emisiunea electorală DC Votez. Emisiunea va fi difuzată pe DC News, DC News TV și ȘtiriDiaspora, precum și pe canalele de YouTube ale acestora. Cei doi candidați vor discuta cu Anca Murgoci, redactor-șef DC News.

Gabriel Zetea spune că Baia Mare va fi un oraș care va crește inteligent și va concura cu orașele dezvoltate din Vestul Europei. Ce înseamnă această creștere? Aflăm joi, de la ora 11.00. Care vor fi primele trei lucruri pe care vrea să le schimbe în Baia Mare? Care sunt prioritățile lui Gabriel Zetea?

Andi Cristea este raportor general al Consiliului Europei pentru știință și tehnologie. Ce înseamnă acest lucru? Ce a făcut din această funcție? Care este cel mai mare risc al inteligenței artificiale? Cum putem face față provocărilor care vin odată cu inteligența artificială? 

Poate România să devină lider regional privind inteligența artificială și metaverse?

Aflăm mai multe chiar de la Andi Cristea, candidat pentru Parlamentul European din partea PSD, și Gabriel Zetea, candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, în cadrul emisiunii la DC Votez.

                                                   

Partidul Social Democrat - Alianta PSD-PNL CMF: 41240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel