Anderlecht, interes pentru un fundaș român
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Nicolae Stanciu a plecat de la Anderlecht, la Sparta Praga. Chipciu este singurul român care a rămas la belgieni, însă există posibilitatea ca și mijlocașul de bandă să plece. Cu banii primiți de la cehi, belgienii vor să-și cumpere un fundaș central. 

Pe lista de achiziții a celor de la Anderlecht se află Alin Toșca, fundaș central de la Betis Sevilla, notează Het Nieuwsblad. Toșca nu mai face parte din planurile antrenorului Quique Setien. Internaționalul român a prins doar 6 meciuri în acest sezon în campionat, în 19 etape. 

Pentru întărirea compartimentului defensiv, Anderlecht îi are în vedere și pe Ognjen Vranjes (AEK Atena), Igor Rabello (Botafogo) şi Doria (Marseille). De Toșca s-a interesat și PAOK Salonic, acolo unde este dorit de fostul selecționer al României, Răzvan Lucescu.

În sezonul precedent, Toșca a bifat 19 meciuri în tricoul lui Betis. Acesta are 9 selecții la naționala României și este cotat la un milion de euro, conform Transfermarkt.de. Fundașul a mai jucat pentru Unirea Urziceni, Viitorul și FCSB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel