Anda Adam, planuri mari cu soțul ei, Yosif Mohaci: Cel mai frumos cadou de la el o să vină curând. E ceva neprețuit
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Anda Adam
Sursa foto: Facebook Anda Adam
Anda Adam are planuri mari cu soțul ei, pe partea de familie. Artista pare să-și fi găsit fericirea.

"El mi-a făcut multe cadouri, dar pentru mine sunt mai importante cadourile cu valoare sentimentală. Și sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând, și o să fie vorba de un copil. Cred că e ceva neprețuit. În rest, toate sunt frumoase, dar sunt lucruri de care te bucuri pe moment. Valorile adevărate stau la baza familiei, din punctul nostru de vedere. Și e părerea amândurora.

Iar complimentul cel mai frumos de la el… Având în vedere că el este francez, să știi că stă exagerat de bine la acest capitol. Să știi că este un bărbat care chiar știe să facă complimente și să aibă o constantă în a le face. Că așa, la început, toată lumea știe să facă complimente. Dar important este să nu uiți să faci complimente omului de lângă tine și persoanei pe care o iubești mereu. Nu doar la început sau nu doar cu anumite ocazii. Și, această constantă să facă diferența, pentru că, eu cred că și acest lucru face parte tot din capitolul iubirii", a spus Anda Adam pentru viva.ro.

Cum se înțeleg actualul soț și fiica sa

"Ei au o relație specială. Evelin l-a plăcut, iubit, adorat, din prima clipă și ea este foarte nerăbdătoare să îi facem un frățior, o surioară sau mai mulți. Important este să vină, pentru că ne întreabă destul de des: "Mami, dar când faci o surioară?", "Mami, dar când îmi faci un frățior?". Este dornică să mai aibă surori, frați, pentru că să știi că și eu sunt singură la părinți și nu e foarte bine.

Nu e foarte bine să fii singur la părinți, recunosc. Mi-ar fi plăcut mult de tot să am și eu o soră, un frate, dar nu a fost să fie. Și vreau ca pe Evelin să nu o las singurică, să aibă acolo frați, surori… Familia este totul și cred că e cel mai frumos lucru din lume, să te strângi la masa de duminică și să nu se mai termine masa. Când e așa, înseamnă că scopul tău în viață a fost dus la bun sfârșit cu succes", a mai spus artista.

Vezi și:  De ce au divorțat Anda Adam și Victor Slav. Ce i-a spus, recent, Bianca Drăgușanu artistei: "Am ajuns să avem o discuție"

Bianca Drăgușanu, după ce Anda Adam a povestit public ce i-a spus: Nu există grad de comparație între noi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel