Anchetă Răzvan Ciobanu. Bărbatul care s-ar fi aflat în mașina designerului. Lazarus: Nu a fost audiat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu
În direct la România TV jurnalistul Luis Lazarus a vorbit despre bărbatul care s-ar fi aflat în mașină cu Răzvan Ciobanu. 

Imaginile au fost făcute publice la România TV. Bărbatul s-ar fi aflat în mașină cu designerul Răzvan Ciobanu în ziua accidentului. Luis Lazarus a precizat la România TV că bărbatul nu ar fi fost audiat de anchetatori.

”Acest prieten al lui Răzvan a fost văzut cu Răzvan în zona festivalului la care a fost la Constanța. S-au urcat în mașină și au plecat împreună. Asta este o altă persoană, nu persoana care a coborât după 800 de metri după ce au plecat. Atunci când a plecat de la festival s-a întâlnit cu acest bărbat. Am încercat să discut cu el și mi-a spus că dacă e vorba de Răzvan Ciobanu nu dorește să discute. Și i-am spus că sper să fie mai cooperant cu poliția. Nu înțeleg de ce nu îl audiază. Nu a fost audiat până acum”, a precizat Luis Lazarus la România TV. 

Vezi și: Anchetă Răzvan Ciobanu. Lazarus: Acesta este mesajul din telefonul designerului

Familia lui Răzvan Ciobanu este devastată după moartea designerului. Părinţii au decis să angajeze detectivi particulari pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiul lor în acea noapte tragică.

Vezi și: Moarte Răzvan Ciobanu. Detectivii particulari au început ancheta

Părinții lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor după moartea designerului: Poate te vor lăsa să te odihnești...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel