Anchetă Răzvan Ciobanu. Lazarus: Acesta este mesajul din telefonul designerului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu
Într-o intervenție la postul de televiziune România TV jurnalistul Luis Lazarus a făcut public un mesaj din telefonul lui Răzvan Ciobanu. 

”Nu s-a acordat o mare importanță ideii că ar fi fost amenințat. De fiecare dată când s-a discutat s-a discutat despre faptul că el era vizat de o anchetă DIICOT, cea care viza defapt traficul de droguri, consumul. În urma căreia el a fost absolvit cumva. Există informații cum că el ar fi devenit informator al DIICOT și urma să livreze o întreagă rețea de traficanți de droguri. 

Am intrat în posesia acestui SMS absolut autentic. Un SMS pe care Răzvan Ciobanu îl trimite unui prieten căruia avea să-i dea niște bani. El se disculpă că nu poate să-i dea banii imediat”, a precizat Luis Lazarus la România TV. 

Mesajul primit de Răzvan Ciobanu

”- Nu pot amaneta telefonul, am probe în el. Iar la mine nu este închisă ancheta nici cu furtul, nici cu amenințările. Mă gândesc la o soluție.

- Am nevoie azi, în două ore, Răzvan”, se arată în mesajul pe care l-a făcut public Luis Lazarus. 

”Dacă citim mesajul vedem că el face o diferență între ancheta care vizează un furt și o altă anchetă. De asemenea spune că are probe în acel telefon”, a mai precizat Luis Lazarus. 

Familia lui Răzvan Ciobanu este devastată după moartea designerului. Părinţii au decis să angajeze detectivi particulari pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiul lor în acea noapte tragică.

Vezi și: Moarte Răzvan Ciobanu. Detectivii particulari au început ancheta

Părinții lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor după moartea designerului: Poate te vor lăsa să te odihnești...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel