Urmărește emisiunea live
Anchetă în cazul ”Matei Balș”. Chirieac: Senzația mea este că se caută țapi ispășitori. Oricine, dar nu Voiculescu
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Vlad Voiculescu ceruse asumare politică la Colectiv, în 2015, dar și la Piatra Neamț, anul trecut
Vlad Voiculescu ceruse asumare politică la Colectiv, în 2015, dar și la Piatra Neamț, anul trecut
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și asumarea răspunderii politice în cazul „Matei Balș”.

„Cu ancheta Parchetului, eu sper că vor fi niște specialiști, niște profesioniști care să facă ancheta pe bune, să nu fie vreo comandă politică. Din nefericire, în România, adesea sau de prea multe ori, am văzut astfel de lucruri.

Senzația mea este că se caută țapi ispășitori. Oricine, dar nu domnul Vlad Voiculescu. Cinstit vorbind, la o lună, două luni de când a preluat mandatul nici nu putea să fie vinovat de ce s-a întâmplat acolo, dar nu despre asta este vorba. Putea să fie în mandat de doi ani, să știți, nu poate un ministru să se uite prin toate spitalele din România, ce ia foc și ce nu ia foc”, a spus Chirieac, la Antena 3.

Este vorba de răspunderea politică

„Aici era vorba despre ceea ce a pomenit dânsul și în cazul Colectiv din 2015, și în cazul de la Piatra Neamț din toamnă – de răspunderea politică. Ai o răspundere politică pentru că domnul Vlad Voiculescu este deasupra legii și am această convingere și politicul nu-l poate atinge. A fost la televiziuni aseară, am înțeles că a fost întrebat despre deschiderea școlilor și a răspuns «Altă întrebare».

Ne spune foarte mult despre personalitatea noilor lideri sau viitorilor lideri ai României. Foarte interesant. Dispreț total față de popor, de public. Deci, dânsul nu-și asumă răspunderea politică, atunci vor fi găsiți vinovați cu orice preț și se vor găsi”, a conchis analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel