Anchetă: Fiica Doinei Melinte, ”strecurată” pe listele de la Bacalaureatul olimpicilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Surprizele legate de Bacalaureatul din 2012 dedicat olimpicilor continuă. Pe lista celor înscriși pentru examenul de la Bacău apare și fiica președintei ANST, Doina Melinte, elevă a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucureşti, iar sportul care o recomandă este canotajul.

La Bacalaureatul olimpicilor, desfăşurat în sesiune extraordinară între 19 mai şi 1 iunie, pe listele întocmite apar sportivi care nu au legătură cu marea performanţă.

În total s-au prezentat la examen 887 de sportivi, cifră care a produs stupoare la COSR, care are în Centrele Naţionale Olimpice pentru pregătirea juniorilor numai 108 sportivi cu vârsta de bacalaureat.

Astfel, printre cei examenul de Bacalaureat se află și repezentanții unor discipline ca arte marţiale, paraşutism sau orientare sportivă, și chiar sportivi falşi.

Surprinzător este faptul că și fata fostului președinte ANST, Doina Melinte, se regăsește înscrisă pe aceste liste. Dorina Daiana Melinte a dat Bacalaureatul la Bacău, numele său figurând la poziția 320 ca elevă a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucureşti, iar sportul care o recomandă este canotajul.

"Fata Doinei Melinte nu a trecut niciodată pe la baza de canotaj de la Snagov şi nici pe la cea de juniori de la Orşova. Nu avem cunoştinţe ca ea să fi activat vreodată în acest sport", a declarat pentru gsp.ro un angajat al FR Canotaj. ”Dorina Melinte nu a promovat Bac-ul, fiind la câteva sutimi de nota 6! Până să vină la ANST, mama sa, Doina Melinte, a condus Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău, oraşul în care s-a susţinut sesiunea actuală a Bac-ului olimpicilor!”

Suspiciunile legate de Bacalaureatul olimpicilor 2012 au fost confimate şi de ministrul educaţiei, Liviu Pop, care a afirmat că s-a dispus un ordin la nivelul ministerului pentru verificarea tuturor dosarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel