Anchetă după accidentul lui Tempestini la Raliul Iaşului
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Simone Tempestini
Foto: Facebook / Simone Tempestini
Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a deschis o anchetă după ce un grav accident de circulație s-a produs la Raliul Iașului. 

Federaţia Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a anunţat că a demarat o anchetă legată de accidentul echipajului Simone Tempestini/Sergiu Itu, sâmbătă, la Raliul Iaşului, scrie Agerpres. 

Cu ocazia desfăşurării Raliului Iaşului, în timp ce se afla la conducerea cursei, echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a ieşit în decor la o viteză mare, maşina de concurs fiind avariată grav. Cei doi sportivi nu au niciun fel de leziuni vizibile constatate de serviciul de ambulanţă care a oferit primul ajutor. În zilele următoare cei doi vor fi supuşi unor verificări mai amănunţite.
Federaţia a demarat o anchetă asupra modului în care s-a desfăşurat incidentul şi a modului în care s-a intervenit la faţa locului, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a federaţiei.

Atenție pasionaților de automobilism 



FRAS a atras atenţia pasionaţilor de automobilism că viteza la volan este extrem de periculoasă pe drumurile publice şi a recomandat tuturor să îşi încerce limitele doar în cadru organizat, unde astfel de situaţii nu au urmări asupra celor din maşină.

Simone Tempestini şi Sergiu Itu sunt multipli campioni naţionali de raliuri, liderii momentului în Campionatul Naţional din 2020, şi au fost campioni mondiali de juniori în 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel