România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 10 dec 2019 / 18:38
Anchetă DNA la PSD Arad. Olguţa Vasilescu: A început telejustiţia! Trebuie acoperită şi creşterea vârstei de pensionare cu ceva!
Lia Olguța Vasilescu
Olguţa Vasilescu transmite un mesaj critic pe tema descinderilor anchetatorilor la sediul PSD Arad.

"O nouă fâsâială, aşa ca de ziua anticorupţiei! ÎCCJ respinge arestarea principalilor "vinovaţi", iar vizita de ieri, de la sediul PSD Arad, a fost doar pentru reclamă gratis la tv. Au venit să ceară contractele de sponsorizare a partidului, din anul 2019. Numai că nimeni nu a sponsorizat filiala PSD Arad în 2019. Ghinion! Restul, ce aţi citit pe la site-uri de can-can, că urmareau pe unul care a intrat cu geanta de bani în sediul PSD, sunt doar fonfleuri. A început telejustiţia că doar trebuie acoperită şi creşterea vârstei de pensionare cu ceva, ce naiba!", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Ce a anunţat DNA

 

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2016 - 2019. Procurorii au ridicat de la sediul PSD Arad mai multe documente, iar anchetatorii au părăsit sediul formaţiunii social-democrate după mai bine de trei ore de la începutul percheziţiei. În tot acest timp, mai mulţi membri PSD Arad s-au prezentat la sediu, pentru activităţile obişnuite, însă nu li s-a permis accesul în imobil.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro