Anchetă Caracal. Tonel Pop: O ținem într-o isterie națională
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Avocatul Tonel Pop susține că s-a creat o isterie națională în cazul de la Caracal și că ancheta este departe de a se termina. Mai mult, Gheorghe Dincă ar spune ”povești”.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a reacționat în direct la România TV după ce Gheorghe Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi lovit-o pe Luiza și ar fi resuscitat-o. Tonel Pop precizează că acestea ar putea fi povești, iar singurul lucru cert este discuția Alexandrei Măceșanu cu operatorii de la 112. 

”Este de notorietate publică faptul că Alexandra a sunat la 112 și a spus că a fost violată. Poveștile pe care poate să le spună Dincă, pentru a scăpa de legea penală, pe mine mă lasă rece. Vine cu ciudățenii care îl absolvă de legea mai aspră. 

Este de văzut și dacă INML a emis un certificat de deces. Sunt lucruri care mă interesează mai mult. Dacă s-a constatat moartea atunci avem o problemă și dacă s-a emis certificat este o și mai mare problemă. 

VEZI ȘI: Anchetă Caracal, probe INML. Sorina Pintea: Nu ar trebui să ne grăbim să acuzăm

Tonel Pop: O ținem într-o isterie națională

DIICOT s-a închis ermetic, iar INML nu mai spune nimic. O ținem într-o isterie națională. Chiar sistemul este unul viciat profund. Este o chestiune de siguranță națională. Iar când se va afla că sunt mai multe cazuri atunci este clar că o sa ajungem la concluzia că avem multe rapiri, omoruri si asa mai departe”, a precizat Tonel Pop în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Anchetatorii scanează pereții din casa lui Gheorghe Dincă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel