Anca Țurcașiu, dezvăluire după divorț. Cine este bărbatul care i-a fost alături: E important să știi că e tot timpul acolo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Anca Țurcașiu a vorbit despre divorțul de Cristian Georgescu. Cine e bărbatul care i-a fost alături după despărțire. 

Vestea divorțului dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu după o căsnicie de 22 de ani a luat prin surprindere pe toată lumea.

Actrița a făcut dezvăluiri emoționante după pasul important pe care l-a făcut odată cu separarea și a vorbit despre persoana care i-a fost alături la greu.

"Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!", așa și-a început Anca Țurcașiu anunțul divorțului, pe Facebook.

Florin Călinescu, schimb de replici la Românii au Talent: Parcă-l văd pe Eminescu tremurând

Bărbatul care i-a fost alături după divorțul de Cristian Georgescu

"Cred că Dumnezeu, cred că credința, iubirea, iubirea oamenilor, a familiei, a copilului meu. Radu e cel mai important om de pe pământ pentru mine, el e cel pentru care respir și pentru care sunt aici. E foarte important să ai pe cineva, să știi că e tot timpul acolo. E greu să găsești o persoană, două sau trei pe care să te bazezi așa necondiționat", a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.

Cornelia Catanga, de la nașterea prematură, la moartea în sărăcie. Povestea reginei lăutarilor care s-a stins în liniște, departe de scenă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel