Anca Serea și Adi Sînă, dați de gol. Adevărul despre relația lor. "S-a chinuit ceva timp"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dezvăluiri despre relația dintre Anca Serea și Adi Sînă.

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de mai bine de un deceniu și formează un cuplu discret și apreciat de publicul larg. Tocmai de aceea, puțini sunt cei care le cunosc povestea și cum au au ajuns, de fapt, să formeze un cuplu.

Anca Serea a rămas văduvă în 2010, după ce soțul ei de la acea vreme, afaceristul Filip Poplingher, a fost răpus de o boală cruntă.

La un an distanță de uriașa pierdere, și rămasă cu doi copii mici, prezentatoarea TV a încercat să se întoarcă la o viață normală. Mergea de două ori pe săptămână într-un pub de karaoke de pe Strada Lipscani din Capitală, unde se distra și nu singură, ci însoțită de unul dintre partenerii de afaceri ai fostului soț.

Potrivit cancan.ro, bărbatul alături de care Anca Serea își petrecea timpul, pe lângă faptul că îi devenise prieten, încerca să-i intre în grații, dar fără succes. Interesul arătat nu se știe dacă era legat de averea pe care vedeta o moștenise în urma decesului partenerului ei, sau doar de frumusețea ei. 

Mai mult, momentul în care Anca Serea l-a întâlnit pe Adi Sînă nu a fost unul memorabil, iar prezentatoarea nu ar fi fost deloc impresionată de artist. Potrivit aceleiași surse, stilul vestimentar adoptat de cântăreț era unul care nu inspira prea multe. Artistul mergea în pub-ul respectiv îmbrăcat în pantaloni și doar cu un trenci deasupra, fără vreun alt obiect vestimentar pe dedesubt, lăsându-și pieptul, nu foarte lucrat la sală, la vedere.

Poate și acest aspect, pe lângă faptul că trecuse printr-o tragedie, a făcut-o pe prezentatoare să nu cedeze prea ușor. Însă, după lungi insistențe, artistul a obținut numărul ei de telefon, a sunat-o în fiecare dimineață și, într-un final, a convins-o de intențiile lui.

Ce spune Anca Serea despre prima lor întâlnire

"Prima oară ne-am întâlnit în urmă cu mai mulţi ani, când eu eram reporter la o televiziune muzicală, el filma un videoclip, iar eu i-am luat un interviu. La momentul acela, nu a fost nimic între noi, dar mi-a spus că am o familie frumoasă și că și el își dorește copii. După mai mult timp, ne-am întâlnit din nou într-un bar de karaoke, unde Adi mi-a dedicat mai multe melodii.

S-a chinuit ceva timp până să mă cucerească. M-au impresionat la el bunătatea, seriozitatea, faptul că atunci când promite se ţine de cuvânt. Iubeşte copiii şi a fost, de la început, un tată bun. Adi ne face fericiţi", a povestit Anca Serea pentru click.ro în urmă cu ceva ani.

Anca Serea nu mai poate rămâne însărcinată

Mamă a șase copii, Anca Serea a aflat că nu mai poate rămâne însărcinată, așa cum și-ar fi dorit și mai mult, fiul său cel mare a ales să plece la studii în străinătate.

"A fost foarte greu pentru mine. Nu am avut neapărat sindromul cuibului gol pentru că el a fost un băiat foarte deștept și a știut să mă pregătească dinainte… El a fost genul de copil care nu ieșea din casă… nici la 16 ani, nici la 17… nu ieșea deloc…

Și, înainte de BAC, s-a mutat într-un apartament pe care-l aveam noi, și am înțeles așa….

Am mers la un specialist care m-a ajutat oarecum treptat… dar e greu… grijile, faptul că nu e acasă, faptul că nu pot să-i gătesc, nu neapărat că–mi fac probleme că până la urmă este cum o vrea Dumnezeu… face totuși 20 de ani, nu mai e copil, e mare", a declarat Anca pentru ciao.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel