Anca Serea, îndurerată după plecarea fiului ei la studii în Olanda: O zi puțin mai tristă
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Anca Serea, îndurerată după plecarea fiului ei la studii în Olanda: O zi puțin mai tristă / Foto: Instagram Anca Serea
Anca Serea, îndurerată după plecarea fiului ei la studii în Olanda: O zi puțin mai tristă / Foto: Instagram Anca Serea
Anca Serea a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum și-a petrecut ziua de naștere alături de familie, dar și care este starea de sănătate a mamei ei după ce a fost externată din spital. 

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Este o femeie puternică, are o carieră de succes și o familie numeroasă. În urmă cu două zile, frumoasa Anca Serea și-a aniversat ziua de naștere, alături de familie. Ce surpriză i-au pregătit cei mici chiar la miezul nopții?


„A fost o zi foarte frumoasă, liniștită, în familie, alături de cei mici și cei mari. Noi ne sărbătorim de regulă la miezul nopții, și copiii m-au surprins cu niște scrisori făcute de ei, cu niște felicitări, cu multe flori, cu tort. Și a doua zi am mers cu familia la masă, un loc mai special unde ne place nouă să mâncăm, unde bucătarul gătește în fața copiilor și asta a fost. Așa liniștit”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Anca Serea a primit cel mai frumos cadou cu o zi înainte de aniversare. Mama vedetei a fost externată din spital, iar analizele au ieșit foarte bine. 

„E bine, slavă Domnului, cu pisicile și cu cățeii. E bine. Ea, din păcate, toată vara a avut niște probleme de sănătate și mai mult a stat pe la spital. Dar e ok, adică nu are nimic grav, doar lucruri specifice vârstei”, a mai spus vedeta. 


Anca Serea ne-a dezvăluit că vârsta de 41 de ani a găsit-o mai împlinită și fericită ca niciodată. Chiar dacă astăzi a trebuit să se despartă de fiul ei, cel mare, care a plecat înapoi la studii în Olanda, Anca Serea spune că este fericită pentru el, deoarece își poate urma visul. Ce a spus Anca Serea despre acest moment, citiți pe Spectacola!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel