Anca Petrescu, arhitectul Palatului Parlamentului, în stare gravă la spital
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Arhitectul  Casei Poporului, Anca Petrescu, se află internată în stare gravă la Spitalul Judeţean Timişoara, la secţia de Terapie Intensivă, în urma unui accident  produs, în 5 august, în apropiere de Timişoara.

[caption id="attachment_356909" align="alignnone" width="640"] Foto:Exprespress[/caption]

Anca Petrescu se afla la volanul unui autoturism în apropiere de Timişoara, când a intrat în coliziune cu un alt automobil, marca Logan. În urma accidentului, maşina Ancăi Petrescu a explodat. Ea a fost scoasă din maşină împreună cu pasagera din dreapta ei de  doi tineri care se aflau în Logan.

În prezent, Anca Petrescu se află internată la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timişoara. "Este intubată. Se încearcă totul acum. Nu am comunicat cu ea deloc, nu poate vorbi", a declarat pentru gandul.info George Mărculeţ, soțul Ancăi Petrescu.

Potrivit medicilor evoluţia stării sale de sănătate este favorabilă.

 Reprezentanţii Poliţie Judeţene Timiş spun că accidentul în care a fost rănită Anca Petrescu (64 de ani) a avut loc în 5 august, pe drumul Timişoara- Lugoj, în apropierea localităţii Izvin, unde un autoturism Kia şi un Logan s-au ciocnit frontal.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel