Anca Lungu, destăinuiri emoționante: Am suferit în secret crezând că tata nu mă iubește
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Anca Lungu
Sursa foto: Facebook Anca Lungu
Anca Lungu și-a sărbătorit, recent, tatăl care a împlinit vârsta de 62 de ani. Vedeta a făcut destăinuiri emoționnate.

"Tata a împlinit săptămâna aceasta 62 de ani și mi-a făcut de ziua lui cel mai frumos cadou: a venit să petrecem câteva zile împreună la Nisa. Adevărul este că toată copilăria și adolescența am tânjit după atenția și dragostea lui și-am suferit în secret crezând că tata nu mă iubește. Am fost mereu premianta clasei sperând că așa îl voi face mândru și-am încercat din toate puterile mele să nu greșesc. Știe și el că de fapt greșeam amândoi. Eu greșeam crezând că nu mă iubește, iar el greșea nearătându-și iubirea.

Ioan a fost un tată care-și pupa copiii doar în somn la propriu, pe când sufletul lui mare era de fapt capabil de enorm de multă iubire. Aveam să aflu asta mult mai târziu. Ioan n-a plâns la moartea tatălui său, pentru că bărbații nu plâng niciodată, dar a plâns aseară, la restaurant, strângându-mi mâna și spunându-mi cât de fericit este că suntem împreună. E un tată de femeie minunat și nu am cuvinte să descriu cât de mândră sunt de evoluția lui. Am ajuns la concluzia că atunci când treci printr-un proces de analiză nu vezi doar trecutul mult mai clar, dar pregătești terenul pentru relații mult mai puternice și autentice cu oamenii importanți din viața ta. La 62 de ani tata a radiat de fericire și și-a amintit cu emoție de ziua în care nașterea mea l-a făcut tată”, povestește Anca Lungu.

Anca Lungu, moment de cumpănă

În urmă cu trei ani, Anca Lungu a vorbit despre cumpăna prin care a trecut, în timpul sarcinii, după ce fetița ei a făcut o descoperire emoționantă.

"Natalia a scotocit astăzi prin cutiuţa ei cu amintiri. "Uite, mami, cât de micuţă eram!". Da, body-ul ăsta îi era puţin lărguţ la 2 săptămâni, după ce s-a născut. Era mai fragilă decât bebeluşii cu care se joacă ea acum. Avea 1930 g. A venit cu 6 săptămâni înainte de termen. Prematuritatea e o încercare grea pentru mame şi bebeluşii grăbiţi deopotrivă. Din fericire, povestea noastră e una cu final fericit. A doua naştere a fost la termen (42 de săptămâni, atât cât te lasă în Franţa) şi totul a fost perfect. Aşa că am avut ocazia să experimentez şi bucuria unei naşteri la termen, fără emoţii sau griji după", a mărturisit Anca, potrivit okmagazine.ro.

"Începutul nu a fost ușor"

În anul 2018, Anca Lungu anunța că pleacă de la pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1, după 15 ani petrecuţi în trust, scrie fanatik.ro. Fosta prezentatoare TV și soțul său, Harry Arampatzis, un milionar grec, trăiesc fericiți în Franța, alături de copii. 

“Nu a fost dragoste la prima vedere, ne-am plăcut reciproc, dar a fost și o decizie rațională. În momentul respectiv, eu îmi doream să stau doar eu cu mine. Pe plan personal, eram într-o perioadă foarte grea a vieții mele, iar pe plan profesional, eram în cea mai bună perioadă a vieții mele. Am riscat și mi-am asumat și mi-am schimbat viața”, a recunoscut Anca Lungu.

"Acum e bine, dar începutul nu a fost ușor, deși am traversat perioada având cele mai bune condiții posibile: un partener care mă susține, doi copii superbi, o casă frumoasă într-unul dintre cele mai pitorești locuri din lume. Am știut că viața într-o țară nouă, cu o limbă nouă și mai ales o viață nouă din punct de vedere profesional nu te plasează deloc într-o poziție confortabilă, dar toate acestea sunt în același timp oportunități imense de dezvoltare”, a declarat Anca pentru Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel